ЛОГОПСИХОДІАГНОСТИЧНЕ ВИВЧЕННЯ УВАГИ ДОШКІЛЬНИКІВ З МОТОРНОЮ АЛАЛІЄЮ - Рібцун , Юлія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Створення вітчизняної освітньої системи, зокрема спеціальної, яка слугуватиме міцним фундаментом соціально-політичного, економічного життя суспільства, враховуватиме потреби населення України, кризові виклики сьогодення, інноваційні прогресивні процеси та наявні можливості – одне з вагомих завдань сучасності. Саме тому ми долучились до розроблення Візії майбутнього освіти і науки України та обговорення Національної стратегії освіти і науки України до 2030 року (напрям «Дошкільна освіта»; відповідно до розпорядження НАПН України №70 від 27.06.2023 р.).