ВПЛИВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОГО ЛІДЕРСТВА НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - Кривов’язюк , Ігор (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Нині однією з найважливіших цілей підприємств є утримання позицій на ринку з одночасним підвищенням ефективності їх діяльності. Лідерство як підприємницька поведінка є одним із ключових факторів забезпечення ефективності діяльності, оскільки визначає систему цінностей, які її формують, а також різні аспекти, пов’язані з організаційною стійкістю, такими як заохочення інновацій, підтримання адаптивності до змін ринкового середовища [6], ефективність реагування на запити суспільства та вміння досягати намічених цілей завдяки використанню знань і передових технологій управління.