СТРАТЕГІЇ ЦИФРОВОЇ МАРКЕТИНГОВОЇ КОМУНІКАЦІЇ ДЛЯ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ НА СВІТОВОМУ РИНКУ - Булах , Олександр (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Цифровий маркетинг став вирішальним аспектом зростання електронної комерції, особливо на сучасному глобальному ринку. Ефективні стратегії цифрового маркетингу можуть допомогти компаніям охопити ширшу аудиторію, підвищити впізнаваність бренду та, зрештою, збільшити продажі.