ФОРМУВАННЯ МІЖНАРОДНОЇ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА - Соколов , Дмитро; Проскурніна , Надія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Однією із найбільш гострих проблем сучасних вітчизняних підприємств є ведення ефективної діяльності на зовнішніх ринках, яка, зі свого боку, неможлива без формування дієвої стратегії міжнародного розвитку компанії.