АЛЬТЕРНАТИВНІ ВИДИ ПАЛИВА. БІОПАЛИВО. ВИДИ БІОПАЛИВА ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ - Приходько , Алевтина; Сінкевич , Ірина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Альтернативні види палива кожного року все більше привертають увагу науковців та інвесторів, через хороші перспективи і можливість зменшити поганий влив на навколишнє середовище.