ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНИХ УМОВ ФОРМУВАННЯ «SOFT SKILLS» МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Мандро , Леся; Михайлишин , Галина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Організаційно-педагогічними умовами формування «soft skills» є сукупність факторів освітнього середовища, що забезпечують фахову підготовку студентів та можливість ефективної реалізації відповідних блоків структурно-функціональної моделі формування «soft skills» у майбутніх соціальних працівників.