ДО ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПІДГОТОВКИ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ В СИСТЕМІ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ - Лазуренко, О. (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Актуальність проблеми зумовлена підвищенням вимог до якості післядипломної освіти в Україні. Це пов‘язано, по-перше, із стратегічними напрямами розвитку медичної освіти, по-друге, зростанням вимог до фахівців медичної галузі, по-третє, конкуренцією у професійному середовищі. Розкриття та практична реалізація даної проблеми дозволить, з одного боку, лікарям задовольнити потреби у високому рівні розвитку професійної компетентності, а з іншого – потребу суспільства у кваліфікованих фахівцях у галузі медицини.