ТЕСТОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПЕДАГОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ РЕЗУЛЬТАТІВ НАВЧАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ - Косовець , Олена; Соя , Олена (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Інструментами здійснення педагогічного контролю результатів навчання здобувачів освіти є перевірка – виявлення рівня знань, умінь та компетентностей; оцінювання – вимірювання рівня знань, умінь та компетентностей; облік – фіксування результатів у вигляді оцінок та суми балів у журналі, відомостях тощо [1].