ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ СТІЙКОГО НАВЧАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА - Бондаренко , Ліна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Цифрова трансформація змінила суспільство та економіку, дедалі глибше вплинувши на повсякденне життя, і продемонструвала потребу у вищих рівнях цифрової спроможності систем і закладів освіти та навчання [5].