ДО ПИТАННЯ РОЗРОБКИ МОДЕЛІ ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТВОРЕННЯ КОМАНДНО-ЦІЛЬОВОЇ МОТИВАЦІЇ ДЛЯ НОВИХ ЧЛЕНІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ГРУПИ - Пащенко , Валентина (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Соціальне замовлення суспільства в умовах сьогодення та запровадження нових освітніх стандартів вимагають підготовки конкурентоспроможного та соціально адаптованого фахівця, готового до здійснення професійної діяльності на високому рівні.