СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ІНЖЕНЕРНО-ГЕОДЕЗИЧНИХ ВИШУКУВАНЬ - Долина , Юлія; Поплавка , Оксана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Інженерно-геодезичні вишукування забезпечують надання інформації, необхідної для комплексного оцінювання умов території будівництва, проєктування та безпечної експлуатації об’єктів будівництва та архітектури, інженерного захисту територій, для цілей планування територій, архітектурно-містобудівного проєктування, ведення містобудівного кадастру, геодезичного забезпечення будівництва.