ҐРОУЗ-ХАКІНГ: СУТНІСТЬ ТА ІНСТРУМЕНТИ ЗАСТОСУВАННЯ - Лялюк , Алла (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Якщо сьогодні безкінечно збільшувати плани продаж і витрати на рекламу, то компанія або затратить багато грошей, або не отримає очікуваного ефекту. Напрацьовані до цього канали зв’язку з споживачами через певний час перестають бути ефективними. Тому в бізнес-середовищі виник запит на нове явище – «ґроуз-хакінг», інтерес до якого постійно зростає.