ФЕМІНІТИВИ У СУЧАСНОМУ ІТАЛІЙСЬКОМУ ДИСКУРСІ - Боровенська , Тетяна (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Мова завжди відображала соціокультурні реалії та стандарти суспільства. Світ щоденно, щохвилинно змінюється, з’являються нові предмети, нові технології, перемінюється соціум і це все знаходить своє відображення у мові.