ФОРМУВАННЯ ДЕМОКРАТИЧНИХ ЗАСАД БЕЗПЕКОВОЇ ПОЛІТИКИ В СУЧАСНІЙ УКРАЇНІ: ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ - Руденко , Юлія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2023)
Актуальність. Проблеми, когерентні тематиці «державної безпеки», є сьогодні у центрі уваги більшості цивілізованих країн світу та міждержавних утворень.