ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВИЙ ВИМІР ІНСТИТУЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ЗОВНІШНІХ ФУНКЦІЙ УКРАЇНИ ТА УГОРЩИНИ - Горбаченко , Олександра (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Дана наукова стаття присвячена питанню інституційного забезпечення діяльності зовнішніх функцій на території Угорщини та України, як юридично визначеному в порядку чинного законодавства алгоритму дій компетентного органу і осіб на реалізацію теоретично передбачених функцій.