ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА ДАВЛАТ ВА ЖАМИЯТ ҲАЁТИДАГИ МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ МУАММОЛАРНИ ҲАЛ ҚИЛИШДА ИЖТИМОИЙ АДОЛАТНИНГ РОЛИ - Исраилова , Шахноза (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Ушбу мақолада фуқаролик жамиятида ижтимоий адолатнинг ўрни илмий ва илмий жиҳатдан асослаб берилган. Шунингдек, маънавий-ахлоқий муаммоларни ҳал қилишда ижтимоий адалатнинг роли ва уларнинг алоқадорлиги очиб берилган.