АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІНЖЕНЕРНОЇ ПІДТРИМКИ БЕЗПЕКИ ЗАСТОСУВАННЯ ВІЙСЬК ПІД ЧАС ВІДСІЧІ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОТИ УКРАЇНИ - Малахов , Сергій; Загурський , Анатолій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Загрози які виникли перед Україною з перших днів незалежності та з початком широкомасштабної агресії рф 24 лютого 2022 року, супроводжуються зменшенням ресурсів нашої держави, постійними технологічними змінами на полі бою та змінами у тактиці дій як наших військ так і противника, що в свою чергу змушує шукати шляхи більш ефективного виконання завдань на полі бою та на деокупованих територіях України з метою збереження життя кожного військовослужбовця та кожного громадянина нашої держави; нанесення противнику максимальних втрат, використовуючи якомога менші, але ефективніші засоби, за допомогою яких ми переможемо противника та повернемо територіальну цілісність України.