ОСОБЛИВОСТІ ЗВ’ЯЗКУ ПРОСОЦІАЛЬНИХ ТЕНДЕНЦІЙ ТА ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я СТУДЕНТІВ В УМОВАХ ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ - Волков , Дмитро; Абатурова , Олена (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Показано превалюючі психічні стани студентів у зв’язку із військовим станом та вказано на зміни, які зафіксували досліджувані у суспільстві та міжособистісній взаємодії із оточуючими після початку військових дій. Виявлено кореляційні зв’язки між оцінкою власного психічного здоров’я, задоволеністю власним життям та показниками за методикою «Стабільність психічного здоров’я – коротка форма», між віком досліджуваних та частотою допомоги іншим. Проаналізовано розбіжності між показниками психічного здоров’я та просоціальних тенденцій до та після повномаштабного вторгнення Росії на територію України.