СУДНОВЕ ТАКЕЛАЖНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ НАДВАЖКИХ ВАНТАЖІВ - Дрозд , Олена (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Логістичне завдання транспортування й монтажу великовагових конструкцій здобуває свою особливу актуальність у наш час, коли на заводах зводяться складні технологічні лінії, будуються потужні енергетичні об’єкти, прокладаються протяжні підводні трубопроводи для перекачування нафти й газу. При цьому необхідно відзначити певну тенденцію до постійного збільшення вагогабаритних характеристик виготовленого встаткування.