РАНКОВА ГІМНАСТИКА ЯК ЗАСІБ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕЖИМНИХ ПРОЦЕСІВ У ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Холтобіна , Олександра (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Здоров’я дитини є досить важливим та актуальним питанням сучасної освіти. Воно має посідати перше місце, тому що збереження здоров’я є одним із пріоритетів системи освіти. Дошкільна освіта регламентує те, що ставить на меті створити безпечне середовище для дитини. Відомо, що збереження здоров’я є важливим аргументом у вихованні всебічно розвиненої людини. Вихователі закладів дошкільної освіти, інші педагоги мають турбуватися та піклуватися про здоров’я дитини [1, с.7].