ДІТИ – ЗАРУЧНИКИ БАТЬКІВ У БУДЬ – ЯКІЙ ЕКСТРЕМАЛЬНІЙ СИТУАЦІЇ - Макаров , Володимир (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Проблема емоційного здоров’я, оптимістичного ставлення до себе і життя у дорослих і дітей існувала завжди. На сучасному етапі ця проблема продовжує існувати і, в ряді випадків, посилюється у зв’язку з ускладненням самого життя, зі збільшенням вимог, які ставлять до людей: дорослих і дітей.