ВИЗНАЧЕННЯ КОНЦЕНТРАЦІЇ АМІНОКИСЛОТ В ТРАВІ ТА КОРЕНЯХ TEUCRIUM MONTANUM L. - Анзіна , Катерина; Гудзенко , Андрій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Амінокислоти є будівельними блоками білків та пептидів та одними з найважливіших низько молекулярних речовин в організмі людини.