ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОГО САМОВДОСКОНАЛЕННЯ ПЕДАГОГА ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ЙОГО ПРОФЕСІЙНОЇ ПОЗИЦІЇ - Темченко , Ольга (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Справжній учитель – це той, хто постійно прагне розширювати свої знання, вдосконалювати інтелектуальні та професійні навички, а також активно використовує свій потенціал у різних сферах діяльності, реалізує активну життєву й професійну позицію.