ОСНОВНІ КРИТЕРІЇ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ АГРОЕКОСИСТЕМ - Дребот , Оксана; Мельник , Петро (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Критерії системи управління природними ресурсами представляють стратегічні напрями діяльності суб’єктів господарювання для здійснення принципів збалансованого розвитку виробництва в агроекосистемах. Основними критеріями є: