ДИСКУРС «ЕККЛЕЗІАСТ» АБО «ПРОПОВІДНИК» У ПРИЗМІ СИНЕРГЕТИЧНОЇ ПАРАДИГМИ (НА МАТЕРІАЛІ ФРАНЦУЗЬКОГО ПЕРЕКЛАДУ) - Шаповалова , Людмила (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Написання книги «Еклезіаст» або «Проповідник» відноситься науковцями до 9-3 століття до нашої ери. Це яскравий зразок фідеїстичного дискурсу, який потужно впливає на читачів / слухачів: навертає їх до віри, вкорінює правила поведінки релігійної людини, релігійну картину світу та притаманні їй цінності.