ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕЛЕКТ-КАРТ - Сірант , Неля; Строцяк , Вікторія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Сьогодні інтелект-карти активно використовуються і рекомендуються експертами-розробниками в різних областях. Це відноситься до категорії нейровізуального планування. Концептуальною основою є структура побудови нейронних мереж мозку, його досконала працездатність у роботі з інформацією. Коли передача даних проходить через мережу з’єднань, побудовану з центрального вузла, і кожна частина сигналу досягає потрібного вузла, остаточна відповідь.