ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ ЗА УМОВИ ВРАХУВАННЯ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Астаф’єва , Катерина; Жмура , Денис (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Оцінювання ефективності управління витратами з урахуванням енергозберігаючих технологій є надзвичайно актуальним в сучасних умовах господарювання, особливо в контексті України. Зростання вартості енергоресурсів, нестабільність їх постачання та посилення екологічних вимог створюють додаткові виклики для підприємств. Впровадження енергозберігаючих технологій дозволяє не лише знизити витрати на енергію, але й сприяє підвищенню конкурентоспроможності, зменшенню екологічного впливу та покращенню репутації компанії на ринку [1].