ДИСТАНЦІЙНЕ БАНКІВСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ В СУЧАСНИХ УМОВ - Аврамчук , Лідія; Павілоніс , Олександр (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Досліджено зміни в банківському обслуговування клієнтів під впливом цифрової трансформації та впровадження інноваційних технологій. Розглянуто дистанційний банкінг, який став невід’ємною частиною нашого повсякденного життя та дозволяє клієнтам здійснювати фінансові операції без необхідності відвідування банківських відділень, що значно підвищує зручність та ефективність обслуговування.