ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ НА ПСИХОЛОГІЧНЕ БЛАГОПОЛУЧЧЯ У ЖІНОК: АНАЛІЗ ЕМПІРИЧНИХ ДАНИХ - Заріцька , Олександра; Черновська , Лілія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
Постановка проблеми. Швидкий темп життя, соціально-психологічні та соціально-економічні зміни, які відбуваються в Україні сьогодні, висувають до працівників складні, високі вимоги. У таких умовах збереження психічного здоров’я та підтримання психологічного благополуччя стає вкрай важливим завданням, особливо для жінок, незалежно від їхньої ролі в суспільстві чи професійної діяльності. Однією з основних загроз для їхнього психологічного благополуччя є емоційне вигорання, яке виникає під впливом постійних стресів та перевантажень. Тому дослідження емоційного вигорання та його впливу на психічний стан жінок набуває особливої актуальності в сучасних реаліях.