ІН’ЄКЦІЙНИЙ ЛІПОЛІЗ У КОСМЕТОЛОГІЇ - Прокопець , Олеся; Пилипенко , Олена (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2024)
У нормі процеси синтезу і розпаду ліпідів в організмі повинні бути врівноважені. Однак нестача фізичної активності, незбалансоване харчування призводять до накопичення зайвих жирів. Швидко позбутися жирових відкладень без зайвих навантажень – про таке мріють багато людей. І саме косметологія обіцяє такий ефект. Мова йде про ін’єкції ліполітиків.