ПРОБЛЕМИ ПРАВОВОЇ ВИЗНАЧЕНОСТІ ВІРТУАЛЬНИХ АКТИВІВ У СУДОВИХ ЕКСПЕРТИЗАХ ПРИ РОЗСЛІДУВАННІ МІЖНАРОДНОЇ КІБЕРЗЛОЧИННОСТІ - Ганган , В’ячеслав; Омельчук , Любов (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
На сьогодні проблеми кіберзлочинності вийшли на новий рівень розвитку, адже рівень цифрової трансформації економіки в країнах Європи та світу набувають з кожним роком все більшого масштабування у імплементації віртуальних технологій як на рівні державного управління так і на рівні приватного сектору економіки.