ГАЛУЗЬ ОБОРОННИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ДРАЙВЕР РОЗВИТКУ СЕКТОРУ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ - Запорожець , Світлана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Оборонна промисловість слугує потенційним драйвером економічного зростання національної економіки. Особливої актуальності питання нарощення обсягів оборонної промисловості набуває в умовах повномасштабного військового вторгнення. Крім того, надважливою є необхідність забезпечення якісного супроводження інноваційного процесу виробництва як однієї із забезпечувальних компонент оборонно-промислового комплексу. Все це вимагає суттєвих витрат фінансових ресурсів, рівень обмеженості яких сьогодні є гостро проявленим під впливом зовнішніх геополітичних викликів та загроз.