АВТОМАТИЗОВАНИЙ ПРОТИПОЖЕЖНИЙ БАР’ЄР НА КОНТЕЙНЕРОВОЗІ - Дрозд , Олена; Сандлер , Альберт (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
З набуттям Україною статусу країни-кандидата на вступ до ЄС більшою мірою актуалізується потреба у гармонізації національного законодавства та законодавства ЄС, впровадженні міжнародних стандартів та інтеграції національної транспортної мережі до Транс’європейської транспортної мережі (TEN-T). Національна транспортна стратегія також потребує відповідності пріоритетам та цілям Європейського зеленого курсу в секторі транспорту і мобільності. Це, в свою чергу, обумовлює вимогу наявності необхідних та достатніх організаційних, кадрових та матеріальних ресурсів і належного правового регулювання.