КОМПЛЕКСНА ПРОГРАМА ОЗДОРОВЛЕННЯ: СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ТА ІНТЕГРАТИВНА ТЕРАПІЯ ЗАХВОРЮВАНЬ ЧЕРЕЗ ТЕРАПЕВТИЧНУ КОРЕКЦІЮ ПСИХОБІОЛОГІЧНИХ КОНФЛІКТІВ - Потебенко , Олена; Смаліус , Людмила (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Зростання рівня хронічних та психосоматичних захворювань вимагає розширення підходів до діагностики та терапії, що виходять за межі традиційної медицини. Взаємозв’язок психоемоційного стану та соматичного здоров’я був підтверджений численними дослідженнями в області психосоматики, нейропсихології, епігенетики та Германської нової медицини (ГНМ) [5], [7].