ВИКОРИСТАННЯ КАРТИ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ТА БІЗНЕС МОЖЛИВОСТЕЙ УКРАЇНИ ДЛЯ ПОШУКУ ТА ЗАЛУЧЕННЯ НОВИХ ІНВЕСТИЦІЙ, ГРАНТІВ В НОВИЙ БІЗНЕС - Івахненко , Ірина; Кузьмін , Тимур; Гиря , Валентин (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Інвестиційний потенціал України є колосальним, хоча й тимчасово послабленим війною. Навіть у таких складних умовах ми бачимо, що економіка країни продовжує працювати, є зацікавленість уже працюючих та нових інвесторів до низки секторів. Сьогодні інвестори готові вивчати потенційні можливості, шукати партнерів, розглядати економічні ніші України. Для зручності пошуку необхідної інформації і слугує Інвесткарта — зручний інструмент для підбору актуальних інвестиційних проєктів. [1].