ЦИФРОВІ ДОКАЗИ В СУДОВОМУ ПРОЦЕСІ: ПРОБЛЕМИ ДОПУСТИМОСТІ ТА АВТЕНТИЧНОСТІ - Горбань , Маргарита (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Сучасна система правосуддя наразі перебуває посеред глибокої технологічної трансформації, яка змінює не лише процедурні аспекти, а й фундаментальні засади доказування. Цей процес вимагає переосмислення традиційних правових категорій у контексті стрімкого розвитку цифрових технологій, що створюють нові виклики для юридичної теорії та практики.