ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ МАТЕМАТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Самарук , Наталія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
В умовах переходу до ринкових відносин визріла необхідність підвищення економічної грамотності всіх соціальних прошарків. Тому постає питання про орієнтацію освіти на потреби економічної теорії та практики. Передусім ця проблема стосується математичної освіти, оскільки саме сформованість сукупності певних математичних знань, вмінь та навичок забезпечує можливість якісного опрацювання економічної інформації.