ГІБРИДНІ ПІДХОДИ ДО ОБРОБКИ СЕНСОРНИХ ДАНИХ З МОБІЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ: КЛАСИЧНІ АЛГОРИТМИ ТА МАШИННЕ НАВЧАННЯ - Духнов , Юрій; Мич , Ігор (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У сучасному технологічному середовищі сенсори відіграють ключову роль у зборі даних для різноманітних систем, починаючи від медичних приладів та мобільних пристроїв, до промислових контролерів та автономного транспорту [1]. Вони забезпечують безперервне спостереження за навколишнім середовищем, станом об’єктів та фізіологічними параметрами, генеруючи значні обсяги інформації, які потребують ефективної обробки.