СУЧАСНІ МЕТОДИКИ ХІРУРГІЧНОГО ЛІКУВАННЯ РАННЬОГО СКОЛІОЗУ НЕРВОВО-М’ЯЗОВОГО ТИПУ У ДІТЕЙ ЗІ ЗБЕРЕЖЕННЯМ РОСТУ - Веснін , Володимир; Фадєєв , Олег; Сарапулова , Сніжана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Актуальність: Розвиток раннього сколіозу нервово-м’язового типу є поширеним станом опорно-рухового апарату, що виникає у дітей з неврологічними чи міопатичними розладами.