АНАЛІЗ ВИСВІТЛЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ УКРАЇНІ В ЗАХІДНИХ ЗАСОБАХ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ (2022–2024): АРТИЛЕРІЯ ТА РАКЕТНІ КОМПЛЕКСИ - Квятковський , Роман (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У сучасних умовах, коли війна в Україні залишається однією з головних тем міжнародної політики, питання надання міжнародної матеріально-технічної допомоги, зокрема в сфері артилерії та ракетних систем. Це питання посідало важливе місце в новинах та аналітичних публікаціях західних ЗМІ у 2022–2024 роках. Медіа висвітлювали діяльність країн-членів Коаліції артилерії, а також інших держав, що надавали допомогу Україні.У цій роботі частково проаналізовано, як ЗМІ висвітлювали ці питання, на яких аспектах акцентували увагу, а також які ключові моменти та інтерпретації простежуються в їхніх публікаціях.