РОЗВИТОК РОСЛИН ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ СОРТІВ РІЗНИХ РІЗНОВИДІВ НА ЧАС ПРИПИНЕННЯ ОСІННЬОЇ ВЕГЕТАЦІЇ ЗАЛЕЖНО ВІД СТРОКІВ СІВБИ - Лапко , Олексій; Вінюков , Олександр; Бондарева , Ольга (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Сівба в оптимальні строки є одним із найважливіших заходів у вирощуванні пшениці озимої. Сівба в оптимальні строки повинна забезпечити проходження рослинами пшениці озимої в осінній період тих етапів органогенезу, від яких у подальшому буде залежати рівень життєдіяльності агробіоценозу і його продуктивність [2, 5]. Експериментальними