ПРОСУВАННЯ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ КРЕАТИВНИХ І НЕСТАНДАРТНИХ МЕТОДІВ СТВОРЕННЯ МУЗЕЙНОЇ ЕКСПОЗИЦІЇ. З ДОСВІДУ РОБОТИ НАЦІОНАЛЬНОГО ЗАПОВІДНИКА «ХОРТИЦЯ» - Копилова , Світлана (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2022)
Конференції, семінари та круглі столи є традиційними організаційними формами науково-практичної діяльності музейних закладів України. Підвищення професійного рівня, розширення компетенцій, обмін знаннями і науковою інформацією з можливістю їх обговорення – ось той далеко неповний перелік завдань цих заходів, які покликані не тільки оптимізувати дослідницьку й практичну роботу музейних установ, але багато в чому визначити стратегії розвитку сучасного музею як окремої культурної інституції. В цьому ряду семінар є своєрідним майданчиком для переносу неформального фахового спілкування в площину публічної робочої дискусії.