ВПЛИВ ОБЛІКУ НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ НА ФІНАНСОВУ ЕФЕКТИВНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ПРАКТИК УГОРЩИНИ ТА УКРАЇНИ - Шімон, Віолетта (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Метою даного дослідження є здійснення комплексного аналізу бухгалтерського обліку та амортизації необоротних активів у контексті їх впливу на фінансову ефективність підприємств, зосереджуючи увагу на порівнянні облікових практик Угорщини та України.