ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ЛОГІСТИЦІ - Михайловин, Роман (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У сучасних умовах глобалізації, нестабільності постачань і динамічних змін у споживчому попиті компанії дедалі частіше звертаються до інструментів штучного інтелекту (ШІ) для підвищення ефективності логістичних процесів. ШІ-технології використовуються для автоматизації ключових елементів логістики — зокрема інвентаризації, підтримання оптимального рівня запасів, управління розподілом ресурсів та маршрутизації транспортних потоків.