ОСОБЛИВОСТІ ЦИВІЛЬНО-ПРАВОВОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПРОКУРОРІВ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ДОТРИМАННЯ ЗАСАДИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ - Корнющенко, Сергій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Цивільно-правова відповідальність як вид юридичної відповідальністі, що застосовується до прокурорів, слугує дієвим засобом забезпечення службової дисципліни та стимулом належного виконання своїх посадових обов’язків.