ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГАСІННЯ ПОЖЕЖ У ЗАВАЛАХ БУДІВЕЛЬ, СПРИЧИНЕНИХ АРТИЛЕРІЙСЬКИМИ ОБСТРІЛАМИ ТА РАКЕТНИМИ УДАРАМИ - Чорномаз, Іван; Кропива, Михайло (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Триваюча військова агресія спричиняє значні руйнування житлових будинків та об’єктів критичної інфраструктури. Однією з головних проблем, що виникають після ракетних ударів, ударів безпілотників та артилерійських обстрілів, є гасіння пожеж у завалах будівельних конструкцій. Враховуючи складність доступу до осередків займання, існує необхідність у розробці нових методів та спеціалізованого обладнання для ефективного гасіння пожеж у таких умовах.