КЛЮЧОВІ ТЕНДЕНЦІЇ, ЩО ФОРМУЮТЬ УКРАЇНСЬКИЙ ІТ-РИНОК - Тур, Оксана; Шабуніна, Вікторія (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
У статті проаналізовано ключові тенденції українського ІТ-ринку. Висвітлено його трансформацію в цифрову еру, стійкість до викликів та роль як рушійної сили економіки. Розглянуто структуру галузі, зростання експорту, інвестиційні тренди, розвиток стартапів та вплив ШІ, підкреслено значущість сектора для відновлення країни.