ПРОПУЛЬСИВНИЙ КОМПЛЕКС ЛІТОРАЛЬНИХ СУДЕН ПОДВІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Бурнашов, Владислав (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Інтенсивність перевезень по внутрішніх водних шляхах і використання складу транспортних засобів, у першу чергу суттєво залежать від формування напрямків перевезень, пропускної здатності русел рік і наявності потужних кінцевих портів. У системі рік України в якості напрямків перевезень можна умовно виділити: