ЧИННИКИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА СИСТЕМУ ЗБОРУ ТА АНАЛІЗУ ІНФОРМАЦІЇ ПРО УКОМПЛЕКТОВАНІСТЬ ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИН ОСОБОВИМ СКЛАДОМ, ХОДУ ЇХ ДОУКОМПЛЕКТУВАННЯ ТА ПОКРИТТЯ ВТРАТ - Чайковська , Олена; Онікійчук, Сергій (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
В умовах воєнного стану та збройної агресії проти України, відповідно до положень Стратегії залучення, розвитку та утримання людського капіталу в силах оборони України на період до 2027 року [1], особливого значення набуває ефективна система збору та аналізу інформації про укомплектованість військових частин особовим складом, хід їх доукомплектування та покриття втрат.