ВПРОВАДЖЕННЯ AGILE ДЛЯ РОЗРОБКИ НЕЙРОМЕРЕЖЕВИХ СИСТЕМ - Копач, Богдан; Пелещак, Роман; Пелещак, Іван (Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ», 2025)
Штучний інтелект та нейронні мережі останнім часом стрімко впроваджуються в різних галузях – від медицини до фінансів. Однак успішна реалізація таких проєктів залишається складним завданням. Розробка систем на основі нейронних мереж є процесом, який охоплює збір і підготовку даних, експериментальне налаштування моделей та їхню інтеграцію в програмні продукти. Традиційні послідовні методології розробки не завжди ефективні для таких проєктів через невизначеність вимог і результатів проєкту.